Berners Street

A Cat B fit out for a capital and solutions company focused exclusively on the Sports, Music & Entertainment sectors. The project is characterised by a palette of white oak, black valchromat and textured paint. Key design features include a new opening connecting the two floors with oak & valchromat bleachers forming a central meeting space and spectacular entrance. A secret library room hidden beneath the bleachers offers a playful element and much needed wellness retreat and escape from a busy workplace. Furniture and feature lighting selected in collaboration with Clippings.

Type
Location
GIA
Value
Status

Awards

Workplace
Westminster
8,000sqft
£750,000
Complete

Mixology 20 Finalist: Workplace Interiors over 5,000sqft
Shortlisted for the AJ Specification Awards 2019

Client
Project Manager
Structural Engineer
MEP Engineer
Quantity Surveyor
Building Control
CDM
Furniture Supplier
Photographer

Twenty One Capital
HB Surveyors
Elliott Wood Partnership
CDP
HB Surveyors
Stroma
Peligro
Clippings
Emanuelis Stasaitis

To top